Exempel

Enkel webbplats med WordPress

Bland innehållssystem öppen kod har Drupal och WordPress kommit att bli dominerande. De talrika användarna är en stor del av förbättringar av systemen! Då man inte har tillgång till någon support för WordPress har man möjlighet att få tips på det aktiva internetforumet. Ett annat förslag är att kontakta en webbyrå för att teckna ett supportavtal, se här donsphynx.se/artiklar/ eller här donsphynx.se/tips/

Rätt tema eller inte?

Att hitta ett tema för sin hemsida är enkelt, men det enorma utbudet gör att det är lätt att överväldigas initialt. Ständigt kommer nya designelement och fräsch funktionalitet och dessa byggs med tanke på vad som eftersöks just då. Detta medför att modernare design kan fås enkelt och helt kostnadsfritt om man skaffar ett nytt tema. Viral marknadsföring ger enorma tillfällen till att knyta kontakter. Inom denna typ av exponering är sociala nätverk ett fantastiskt kraftfullt verktyg. Facebook bidrar med den enskilt största delen av användare inom sociala medier men även LinkedIn besitter en viktig betydelse. LinkedIns nytta är störst inom professionella relationer och exponering kopplad till en bestämd affärsinriktning.

Plugins – nybörjarens bäste vän

SEO by Yoast anses vara ett fantastiskt plugin för optimering gentemot sökmotorer och innehållsstruktur med över miljonen i användarantal. Med hjälp av önskade sökord tipsar det om förbättringar i både metadata och innehåll och förenklar SEO-arbetet även för noviser. Ursprungsversionen kom ut 2008 och har numera flera innovativa egenskaper.

Törstar du fortfarande efter att lära dig mer? Då finns den här webbsidan för dig, helt gratis kan du läsa mycket mer om WordPress och kringliggande ämnen!